LUK

Håret som andre drømmer om

Uanset om du laver en fuld extensions eller evt bare tilfører lidt ekstra fylde med en eller to pakker Hairtalk, så kan du skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger. Dit eget hår sætter ingen begrænsninger for brugen af Hairtalk og takket være det skånsomme tapesystem, så kan Hairtalk også bruges af dig, som måtte lide af hårsygdomme som fx alopecia.

Fantastisk hår for holdbar styling

Drømmer du også om glamourøse Hollywood lokker, bølgende surferhår, stramme opsætninger eller en glansfuld page? Hairtalks hårkvalitet gør at stylingen holder længe og desuden kan håret genbruges flere gange. Udover at skabe fylde og længde, så kan Hairtalk extensions også, med enkelte hårbaner, bruges som en hurtig Quick Fix for at skabe nuancespil eller ændre på form og frisure. Med Hairtalk er mulighederne uendelige.
Jeg har arbejdet med extensions i mere end 20 år. Hairtalk er til dato de mest skånsomme og naturlige jeg har brugt. Systemet er hurtigt og nemt, de er nemme at skifte, filtrer ikke håret de sidder fast på, så de kan nemt tages ud igen. De kan bruges til fotoshoot, fordi de først binder efter 24 timer, så på til shoot og nemt af igen. Vi anbefaler kun Hairtalk til vores kunder nu, en eksklusiv løsning.

Anne-Sophie Willumsen
Stifter og direktør
Zenz Organic Hair

Hår af fineste kvalitet

For at dine Hairtalk extensions skal bevare sin høje kvalitet i mange måneder, så undlader vi at overfladebehandle håret.

Markedets mest skånsomme hair extensions

Hairtalk har patent på sit unikke og ultra tynde tapesystem. Vores tape er den mest skånsomme, som tilbydes på markedet og derfor kan Hairtalk extensions sættes i selv det tyndeste/fineste hår uden at dit eget hår tager skade. For at garantere vores kunder det bedste resultat, er vi meget grundige med at uddanne og løbende træne alle autoriseret Hairtalk frisører.
Efter 12 år i frisørfaget var jeg stoppet helt med at anbefale extensions til mine kunder, da jeg syntes det ødelagde mere end det gjorde godt, - indtil jeg startede på Hairtalk! Deres tape er så skånsom, at selv det fineste hår kan bære det uden at tage skade. Mange ønsker at deres eget hår vokser og bliver sundt, mens de har extensions på og det oplevede jeg aldrig var muligt før Hairtalk. Jeg arbejder kun med Hairtalk extensions og elsker det! Man kan som frisør give sine kunder den bedste oplevelse og endda med garanti på 6 måneder. Slut med grimme overgange fra eget hår til extension-håret, bare pletter og hårtab! Goddag til lækkert naturligt hår, der føles som dit eget.

Syrene Lamberty
Ejer, Hair Creations by Syrene
København

Lang holdbarhed og nemt at pleje

Vi ønsker at dit hår skal blive ved med at se fantastisk ud – derfor indgår vores plejeprodukter altid, når du får en hårforlængning. Hairtalks plejeprodukter er specielt udviklet til Hairtalk extensions for bedst mulig pleje og ved brug af disse bevarer du samtidig din Hairtalk garanti på 3 oprykninger, dvs 6 måneder.

Simple plejetips for lang holdbarhed

Følg vores vejledning om korrekt pleje af dine Hairtalk extensions for at bevare hårets høje kvalitet i længst mulig tid – og for at bevare din garanti på både hår og tapesystem. Du får en folder fra din autoriseret Hairtalk frisør med gode tips og plejeråd. Her er nogle af dem:
  • Flet eller saml håret i en hestehale, så håret ikke filtrer, når du sover. Gå aldrig i seng med vådt hår.
  • Hold altid fast i håret, når du børster i lange længder.
  • Børst altid håret grundigt med Hairtalk extensions børsten inden hårvask.
  • Føn altid håret helt tørt, inden du styler med varmeredskaber.
  • Undgå salt- og klorvand samt hårspray, som let udtørrer dine extensions.
Klik her for at finde din nærmeste autoriseret Hairtalk frisør!